Härliga helg

Ny vecka efter en riktigt härlig helg med massor av sol. Började fira helg redan vid tolv i fredags i Malmö Saluhall. Eftersom jag nyss fyllt år blev jag bjuden på lunch av fina A och vi hade en mysig pratstund. Innan vi åkte hem hann vi förbi Mobilia blommor och köpte med oss lite helgblommor.

Lördagen ägnades mest åt städning och matlagning inför kvällen, då goda vänner kom på besök. Det blev lite Mello, men mest för barnen. Vi vuxna kollade läget ibland, som vanligt fastnar vi lätt kvar vid matbordet med ett glas vin och långa samtal. Min favorit kom tvåa, men det var en mysig kväll!

Idag har jag försökt ägna mig lite åt vårstädning i trädgården. Det tar tid med en hudvalp som sällskap och som gärna hjälper till genom att jaga krattan. Än så länge är jag i de mer vildvuxna (läs ovårdade) delarna av tomten. Tänker att det än så länge får räcka med att få bort gamla löv, rabatterna får sova ett tag till. Tyvärr är ju nätterna fortfarande kalla. Härligt ändå med alla vårblommor som lyser upp marken bland allt naket.

Följ mig gärna och gilla på:
20

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *