Köpenhamn och uteliv

Oj, vilken helg det blev. Så fint väder och vi fick så mycket gjort. Helgen blir liksom lite längre när man hittar på något redan på fredagen. I vanliga fall brukar vi vara väldigt stillsamma (och trötta) när fredagen kommer. Men den här helgen var vi bjudna på middag strax utanför Köpenhamn och passade på att stanna på hotell över natten. Vi bodde på trevliga Admiral Hotel.

Här hann vi med ett glas vin medan vi bytte om och njöt av den fina utsikten från hotellrummet.

Vi verkade inte vara de enda som fascinerades över ”badtunnebåtarna” som man kunde åka runt med inför allas beskådan. Även om det såg varmt och härligt ut vet jag inte om jag skulle gjort det… Ursäkta suddig bild, men var tvungen att zooma in för att det skulle synas ordentligt.

Efter en väldigt sen kväll med god mat, mycket vin och massor av skratt, var vi lite slitna på lördagsmorgonen. Skönt då med en lång hotellfrukost och promenad längs vattnet i Köpenhamn. En av mina favoritstäder faktiskt. Så nära, men ändå med en internationell känsla och så fin arkitektur. Vi kände oss verkligen som turister när vi flanerade längs med vattnet förbi sevärdheterna och tog lite bilder. Härlig semesterkänsla med alla nationaliteter man möter.

Efter att ha hämtat barn och hund, som alla haft det jättebra, spenderades resten av helgen utomhus. Förutom en lite grå söndagsförmiddag med en kort regnskur, kunde vi njuta av sol och värme hela helgen. En del utemöbler kom ut, staketet blev färdigt och vi klippte, räfsade och rensade i trädgården. Så underbart att både ta lunch och kaffe utomhus och känna värmen på kinderna. Vi hade uppemot 17 grader här hemma i helgen, så nu känns det verkligen att våren är här på riktigt.

I eftermiddag har jag ett angenämt problem att ägna mig åt. Jag ska välja ut de fem kunderna som får en gratis konsultation av mig. Svårt, skulle gärna vilja ta tag i alla projekt som jag fått i min mailkorg… Hoppas jag hinner ta ett beslut idag, men till imorgon ska det vara klart och alla kontaktas för att bokas in. Ska verkligen bli jätteskoj och något jag ser fram emot att göra.

Ikväll blir det sedan ”måndagsmys” på Bäckafors. En rutin vi införde efter sportlovet när barnen var lite vardagströtta efter vintern och inte såg fram emot en ny skolvecka. De får önska mat, vi tänder ljus och myser tillsammans. Lite vardagslyx! 🙂

Ha en fortsatt fin dag!

Följ mig gärna och gilla på:
20

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *