Inredning och astrologi

Kanske höjer du på ögonbrynen precis som jag gjorde. Men om du inte har något bättre för dig kan du kolla in Elle Decorations reportage om hur ditt stjärntecken påverkar hur du vill ha det hemma. Reportaget bygger på en sammanställning som livsstilssajten My Domaine gjort. Lite kul var det ändå. Själv är jag född i Fiskarnas tecken och skulle därför uppenbarligen vilja ha det så här hemma. Om det stämmer? Mja, till viss del…

”Personer födda i fiskarnas tecken har bohemiska själar, vilket reflekterar estetiken i hemmet. De uppskattar en eklektisk, avslappnad och personlig styling, så kreativ konst i olika former och vackra doftljus är inte sällan en av alla detaljer.”

Ha en fin dag!

Foto: Yoka / Urban Outfitters (elledecoration.se)

Följ mig gärna och gilla på:
20

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *